Johtajiston esittely

Tällä sivulla esittelemme lippukuntamme johtajistoa. Jokaiselle johtajalle on esitetty seuraavat kuusi kysymystä, joihin he ovat vastanneet:

 1. Ikäkausi
 2. Mitä teet lippukunnassa?
 3. Kauanko olet ollut partiossa?
 4. Parasta partiossa?
 5. Paras partiomuisto?

Marika Mäkinen

 1. Aikuinen
 2. Olen lippukunanjohtaja ja luotsaan tyttösamoajia. Toimin myös lippukunnan turva-aikuisena.
 3. Olen aloittanut partiossa vuonna 1990 joten nyt noin 26 vuotta. Yhtäkään en vaihtaisi pois!
 4. Yhdessä tekeminen, erilaiset ihmiset, retket ja leirit! Iltanuotiot ja partioelämä.
 5. Muistoja on niin paljon, että on vaikeaa päättää. Mutta kokonaisuudessaan suomenkiertoreissut ja erään leirin Pulsu ja Kroisos -liveroolipeli. Myös maailmanjamboree Ruotsissa ja eräs pieleen mennyt vaellus kauan sitten ovat jääneet mieleen.

Leena Karjasilta

 1. Aikuinen
 2. Lippukunnan apulaisjohtaja
 3. Kauan! (eli yli 40 vuotta)

Lauri Hollo

photo_2016-12-17_20-12-43

 1. Samoaja
 2. Ryhmänjohtaja
 3. 10 vuotta olen ollut mukana.
 4. Parasta partiossa on kisat, joissa saa onnistua ja ylittää itsensä.
 5. Paras partiomuisto on Espoon Vihreen 2016 kisanjohtaminen, oli upea toimikunta ja upea kisa. Toinen upea muisto on Roverway 2016 partioleiri Ranskassa. 5000 partiolaista ympäri maailmaa ja hyvä partiofiilis ja arvomaailma näkyi hyvin,kun kaikilla on samat partioarvot.

 

 

Saara Miinala

 1.  Samoaja
 2. Toimin lippukunnassa seikkailijajohtajana, eli sampona.
 3. Olen ollut partiossa vuodesta 2008, eli 8 vuotta.
 4. Parasta partiossa ovat mahtavat kokemukset mahtavassa seurassa!

Stella Björkholm

 1. Aikuinen
 2. Johdan vauhdikasta ja mainiota Kotkat-laumaa, oon siis akela. Toimin myös lippukunnan lissuna, eli linkkinä seurakunnan ja lippukunnan välillä.
 3. Hmm… n. 15 vuotta.
 4. Yhdessä tekeminen ja onnistuminen.
 5. Näitä on monta. Parhaimpia on lopulta ne jutut, kun ensin ei ollu yhtään kivaa, mutta jälkeenpäin on kiva muistella. Muistan esim. ykkösen riihityksen joskus kauan sitten, kun lunta oli reiteen asti, eikä ollut hankikantoa.  Lopulta rojahdin rättiväsyneenä selälleni hankeen rinkka selässä ja sanoin, etten liiku tästä enää mihinkään ilman helikopteria. EI naurrattanut silloin, nyt jo vähän ;). Kotkista saa myös paljon hyviä muistoja. Yhtenä hyvänä lasten vilpitön into Yhteisvastuukeräykseen keväällä. Sitä muistellaan edelleen 🙂

Antti Karjasilta

 1. Vaeltaja
 2. Leijonat-lauman akela (eli sudenpentujohtaja), hallituksen jäsen, koulutusvastaava ja näiden nettisivujen ylläpitäjä.
 3.  Laskentatavasta riippuen 8-10 vuotta.
 4. Se, että pääsee tekemään asioita, joilla on oikeasti merkitystä ja vaikutusta, oli se sitten kokouksen pitäminen sudenpennuille, retken järjestäminen tai karusellin pyörittäminen Tapiolan keskustassa. Ja se että näitä pääsee tekemään huipussa porukassa on mahtavaa!
 5. Oma partiojohtajaperuskurssi keväältä 2016 ja finnjamboree Roihu 2016. Ensimmäisellä oppi paljon uutta itsestä ja partiosta, toinen oli mittakaavaltaan ja toteutukseltaan upea kokemus.

 

Mainokset